Botó Contacta amb Badaweb

Finalitza la 35a edició del Festival Internacional Filmets

Publicada: 16.11.2009Secció: Cultura

El lliurament de premis ha posat el punt i final al Festival Internacional Filmets, certamen organitzat per l'Ajuntament de Badalona i produït per Badalona Comunicació. 12 Venus lliurades i 4 premis reconeixen la qualitat dels 16 curtmetratges guanyadors. Aquest és el balanç de la 35ena edició del festival, que signa un èxit rotund de participació, de públic i de qualitat.

'This is her', producció de Nova Zelanda i dirigida per Katie Wolf, ha rebut la Venus de Badalona a la millor pel·lícula. Els altres 15 premiats porten el segell de 7 països diferents: Bèlgica, Països Baixos, França, Regne Unit, Espanya, Estats Units i Holanda. El Premi especial del jurat ha recaigut en la producció belga 'Legende de Jean l'inversé', de Philipe Lamensch.

'Sand', de Joost van Ginken, ha estat la producció més premiada, amb la Venus al millor film de ficció, al millor actor i a la millor actriu.

Dos curtmetratges han compartit aquest any el reconeixement del públic. El premi exequo ha reconegut els films espanyols “El soldadito de plomo” i “La flor más grande del mundo”. Aquest últim també ha estat guardonat per la seva composició musical, a càrrec d'Emilio Aragón.

Aquests són alguns dels premiats que dissabte al vespre van recollir els seus guardons a la gala de clausura de la 35ena edició del Festival Internacional Filmets. Un certamen que, un any més, es consolida a nivell internacional gràcies a l'altíssima qualitat dels curtmetratges participants.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat