Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Les escoles de Badalona han estat les protagonistes de la jornada de dilluns de Filmets

Les escoles de Badalona han estat les protagonistes de la jornada de dilluns de Filmets

Publicada: 10.11.2009Secció: Cultura

Aquest dilluns, els alumnes de secundària de les escoles de Badalona han estat els protagonistes del festival en el cicle de Filmets Jove. Durant el matí, l'empresa Cazcarra ha explicat alguns dels secrets del maquillatge en un taller que ha fascinat els més joves. Pel que fa a la projecció de curtmetratges, Francesc Formiguera, professor de l'escola Minguella, creu que el format de curtmetratge pot ajudar als alumnes a interessar-se més per aquest art.

I de fet, aquest sembla que ha estat el resultat, perquè els alumnes de les escoles Cultural, Mnguella i Pau Gargallo han sortit contents de la projecció. Els han agradat especialment els curtmetratges “Tiempo” i “La Trama”, sobre una adolescent conflictiva que manté una relació molt dolenta amb la seva mare.

Però aquesta no ha estat l'única activitat d'aquest dilluns. A banda de les sessions habituals, durant la tarda es va organitzar la segona edició del Filmets per la Convivència, una sessió patrocinada per la Secretaria d'Immigració.

S'han pogut veure petites històries sobre, per exemple, la vida en algunes zones subdesenvolupades com Calcuta, o les tràgiques travessies de moltes persones que busquen una mica d'esperança lluny de casa seva.

Avui dimarts i dimecres el Festival organitza altres sessions de curtmetratges per als més joves.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat