Botó Contacta amb Badaweb

Les noves tecnologies arriben al món de la lectura

Publicada: 06.11.2009Secció: Cultura

Com podrien portar més de cent llibres a la butxaca? La solució és el llibre digital. I és que les noves tecnologies han arribat fins i tot al món de la lectura. Amb un sencill suport de la mida d'un llibre podem tenir infinitat de llibres emmagatzemats o consultar i guardar la premsa amb un suport que ofereix un munt d'avantatges que fan que la lectura sigui més fàcil. Els tianencs Jordi Fernando i Dolors Sarria, directors de l'editorial Meteora, s'han incorporat aquest mes al món del llibre digital.

El primer títol digital que ha posat a la venda l'Editorial Meteora és “L'inici del capvespre”, de Júlia Costa. D'aquí pocs dies, però, tindran altres llibres disponibles a travès de web EDI.CAT. Aquests llibres digitals es poden descarregar directament en els lectors electrònics, un suport que té una serie d'avantatges que faciliten la lectura. Aquests aparells s'il·luminen a partir de la llum ambiental, amb la qual cosa té un consum mínim. A més, el tamany del text pot augmentar o disminuir segons el gust o les necessitats del lector. Aquests suports digitals utilitzen l'innovador sistema de la tinta electrònica. Molts creuen que el llibre digital i el llibre en paper poden conviure en perfecta harmonia ja que cada format té el seu públic. I és que, amb tot aquest nou món tecnològic que s'està imposant, el llibre digital és només una altra opció.

Amb els lectors electrònics, a banda de llegir llibres de manera digital, podem consultar simultàneament diccionaris, la premsa o prendre notes sobre el que estem llegint en el mateix suport.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat