Botó Contacta amb Badaweb

Arrenca la 35ena edició del Festival Internacional de Filmets

Publicada: 06.11.2009Secció: Cultura

La trenta-cinquena edició del Festival Filmets de Badalona arrenca aquest vespre a partir de les 10 al Teatre Zorrilla de Badalona. Durant la inauguració es projectaran 9 curtmetratges seleccionats d'entre els 200 escollits que es podran veure en les diferents sessions oficials.

Els assistents a l'acte inaugural podran gaudir d'un primer tast cinematogràfic amb la projecció de diversos curtmetratges. Alguns dels treballs que es visionaran seran OKTAPODI, un film francès nominat a l'Oscar l'any 2009 i guanyadora del Premi a Millor pel·lícula Subtravelling 2009. També es projectarà MAMÁ, una pel·lícula fantàstica i de terror que s'ha convertit en un dels curtmetratges catalans més internacionals de l'any.

Un dels curtmetratges que també es projectarà aquest vespre és INSTEAD OF LOVE, del suec Patrik Eklund. Aquest vídeo ha guanyat el Premi del públic del Festival de Curtmetratges de Bresul·les 2009.

Amb l'acte d'aquest vespre es donarà el tret de sortida a un dels festivals de curtmetratges més consolidat no només dins el territori català sinó en l'àmbit internacional.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat