Botó Contacta amb Badaweb

Els centres cívics i biblioteques s'omplen de Filmets

Publicada: 04.11.2009Secció: Cultura

No només el Teatre Zorrilla i el Círcol Catòlic acolliran enguany la projecció de més de 200 curtmetratges d'entre els 1300 inscrits a la 35ena edició del Festival Internacional de Filmets de Badalona. I és que els curts programats arriben també, com en edicions anteriors, als centres cívics i biblioteques de la ciutat.

Filmets es mou dóna el tret de sortida demà dimecres 4 de novembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic La colina on es podrà gaudir de la projecció de diversos curtmetratges amb crispetes incloses. Una iniciativa que va nèixer ara fa tres anys amb l'objectiu de fer arribar el cinema a tots els racons de la ciutat.

Durant 1 hora es projectaran els curts més emblemàtics: documentals, d'animacció o de ficció. Les biblioteques i els centres cívics de tots els barris de la ciutat es convertiran en l'escenari de Filmets es mou. Com a novetat d'enguany cal destacar, a més, la sessió la mar de filmets: cinema de la mediterrània.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat