Botó Contacta amb Badaweb

Dalt la Vila es presenta a la candidatura dels 7 tresors del patrimoni cultural

Publicada: 26.10.2009Secció: Cultura

L'associació de veïns del barri de Dalt la Vila ha presentat el casc antic de Badalona com a candidat per ser un dels 7 tresors del patrimoni cultural material de la ciutat en el marc de la Capital de la Cultura catalana Badalona 2010.

Els veïns del nucli antic de la ciutat han presentat una proposta anomenada “Conjunt Històric de Dalt la Vila de Baetulo a Badalona”; una candidatura que inclou espais com el conducte d'aigües del carrer Pujol, la finestra gòtica del carrer de Dalt, la casa Botey i el carrer de la Costa, entre d'altres.

Des de la Baetulo del segle Primer abans de crist, l'actual barri ha estat sempre habitat. Pels veïns, les diferents restes arquitectòniques sobreviscudes i el seu traçat urbanístic el converteixen en un indret únic. I és que el barri inclou la Casa dels Dofins, un antic safareig i la porta renaixentista de la Torre Vella, entre d'altres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat