Botó Contacta amb Badaweb

Filmets comença a escalfar motors

Publicada: 23.10.2009Secció: Cultura

La 35a edició del Festival Filmets, que tindrà lloc del 6 al 14 de novembre, comença a escalfar motors. Justament aquest dijous s'ha signat un conveni entre Badalona Comunicació, que es la productora del Festival que organitza l'Ajuntament de Badalona, i l'escola d'arts i superior de disseny, Pau Gargallo. Fruit d'aquest acord s'ha convocat un concurs entre els alumnes del centre per dissenyar el cartell d'aquesta edició del festival.

L'edició d'aquest any del Festival Filmets ja té cartell oficial. Gràcies al conveni entre Badalona Comunicació, productora del festival i l'escola badalonina d'arts, Pau Gargallo s'ha convocat un concurs per triar la imatge que acompanyarà la 35a edició del Festival Filmets.

Desprès d'una tria final, amb tres candidats finalistes, l'alumne Natàlia Mosquera ha estat la guanyadora del concurs per ilustrar el cartell de la propera edició del Festival Filmets.

La 35a edició del Festival Filmets també tindrà la col.laboració de nombroses entitats badalonines. L'edició d'enguany presentarà d'altres novetats que es donaran a conèixer el divendres 30 d'octubre en roda de premsa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat