Botó Contacta amb Badaweb

L'Associació de veïns del Centre s'ha adherit a Voluntaris per la llengua

Publicada: 20.10.2009Secció: Cultura

L'Associació de veïns del Centre s'ha adherit al programa de Voluntariat per la llengua a Badalona per tal de promoure i facilitar que els seus socis participin en aquest programa. L'acord preveu també l'organització d'activitats obertes a les parelles lingüististiques en actiu. Aquest divendres començarà un curs gratuït de coneixement de Catalunya, impartit al local de l'Associació de veïns del Centre, impartit per un professor de l'Associació Conèixer Catalunya. El curs Conèixer Catalunya consta de vuit sessions que tracten sobre la geografia, la història, la societat, les institucions, la llengua o els socis de l'entitat veïnal.

Recordem que el Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya que fomenta l'ús de la llengua catalana en les relacions personals, tot posant en contacte persones que parlen habitualment català amb altres que necessiten practicar-lo.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat