Botó Contacta amb Badaweb

Manolo González ha estat destituït

Publicada: 15.10.2009Secció: Esports

Manolo González ha deixat de ser entrenador del Badalona. Ahir al matí després de dirigir la sessió d'entrenament de la plantilla se li va comunicar la seva destitució. El club encara no ho ha fet oficial però el que sí podem afirmar és que fins que no es fitxi un nou tècnic, Bernardo Fuentes i Luís Guilera es faran càrrec de l'equip.

87 dies ha durat Manolo González a la banqueta escapulada. Amb vuit jornades n'ha tingut prou la junta directiva del club per fer fora un entrenador que presentava grans xifres amb la Grama però que al Camp del Centenari no se n'ha sabut sortir. Set punts, cinc derrotes, pràcticament en zona de descens és un cúmul de circumstàncies que el Badalona no es pot permetre si vol jugar el play-off d'ascens i finalment s'ha dit prou.

Ni la bona imatge mostrada per l'equip en el primer partit de lliga davant el Barça Atlètic ha servit de paliatiu pel tècnic. El mateix capità, Albert Càmara, creu que s'ha de començar a sumar de tres en tres immediatament perquè sinó el futur es veurà una mica negre.

El club es troba ara en la necessitat de fitxar un tècnic. La idea és presentar-lo en les properes hores però la incorporació es podria ajornar fins la setmana vinent. El que sí és segur és que mentrestant els màxims responsables de la banqueta del Badalona seran el preparador de porters i segon de Miguel Álvarez la temporada passada, Bernardo Fuentes, i el preparador físic Luís Guilera.

Davant un escenari com aquest, sumar els tres punts davant l'Sporting Mahonés és vital per no empitjorar la situació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat