Botó Contacta amb Badaweb

Set candidatures per ser tresors del patrimoni cultural material de Badalona

Publicada: 14.10.2009Secció: Cultura

Ja tenim 7 candidatures per convertir-se en els 7 tresors del patrimoni cultural material de Badalona. Can Miravitges, el Pont del Petroli i l'Anastasi i la Maria han estat les últimes propostes que se sumen a les de Sant Jeroni de la Murtra, el Poblat Ibèric del Turó d'en Boscà, la Destil·leria Anís del Mono i el Fons romà del Museu de Badalona.

Can Miravitges és una masia documentada des del segle 11 tot i que l'actual edifici va ser construït a finals del segle 17. El Pont del Petroli, per on els badalonins ja poden passejar-se, és un pantalà construït en els anys seixanta. Aquest nou símbol de la ciutat s'endinsa uns 250 metres en el mar. I per últim, Anastasi i Maria són dels gegants més antics de Catalunya, amb una edat de més de 150 anys.

El 30 d'octubre acaba el termini de presentació de les candidatures, que qualsevol badaloní pot fer al correu electrònic info@ccc.cat



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat