Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona tanca la segona incorporació al club

Publicada: 02.07.2009Secció: Esports

El Badalona ja té dos fitxatges per la propera temporada. El primer va ser el de Xavi Muñoz, procedent de la Gramenet i la segona incorporació ha estat la del migcampista de la Cultural Leonesa, i capità d´aquest equip els tres darrers anys, Iván Mateo. El jugador, que el mes vinent farà 28 anys, es caracteritza per ser un mig centre ofensiu amb molta arribada. Aquesta última campanya ha fet vuit gols.

Iván Mateo ha signat per una temporada, havent estat diversos els equips que s´havien interessat en els seus serveis, com ara el Rayo Vallecano, Alacant o Ponferradina.

Per altra banda, avui es celebra una reunió a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, on els representants del clubs de segona divisió B, s´hauran de posar d´acord, per tal de configurar els grups per la propera temporada. El portaveu dels equips catalans, el president del Badalona, Fermín Casquete, presentarà una proposta que englobaria als representants de Catalunya, València, Balears i la Rioja.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat