Botó Contacta amb Badaweb

El polígon Les Guixeres acull el primer Motor Festival

Publicada: 19.06.2009Secció: Esports

Badalona viurà aquest cap de setmana dues jornades dedicades al món de les quatre rodes perquè el polígon de les Guixeres acull el Primer Motor Festival. Més de 700 metres quadrats que comptaran amb expositors i exhibicions de diferents marques i dels World Rally Car.

Els principals responsables d'aquest cap de setmana de motor a la ciutat de Badalona són l'escola badalonina de mecànics RSGrup i en major part el seu director, Sergi Yborra.

La presentació del Motor Festival Ciutat de Badalona es va presentar ahir dijous amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament, Albert Tomàs, del director general de l'Escola de Mecànics de Competició RSGrup, Sergi Yborra i del president de la Federació Catalana d'Automobilisme, Joan Ollé. El tret de sortida serà dissabte a les quatre de la tarda i fins les vuit del vespre s'aniran succeïnt les exhibicions de Seat 600, dels karts, dels turismes de World Rally Car.

Diumenge el Motor Festival Ciutat de Badalona començarà a les deu del matí fins les dues del migdia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat