Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • L'advocat de Ricky Rubio acusa la Penya d'eixugar un deute amb hisenda amb els diners del jugador

L'advocat de Ricky Rubio acusa la Penya d'eixugar un deute amb hisenda amb els diners del jugador

Publicada: 11.06.2009Secció: Esports

Nou episodi del serial Ricky Rubio. L'advocat del jugador, Leopoldo Hinjos, afirma que la Penya ha fet servir els 4,7 milions d'euros de la clàusula de rescissió com a garantia per fer front a un deute amb Hisenda i per aquest motiu s'ha presentat la demanda de conciliació. Per la seva banda, el Joventut ha emès un comunicat on explica que ha estat l'Agència Tributària qui ha demanat el contracte del base verd-i-negre i no a l'inversa com afirma l'advocat de Ricky.

Les noves línies del serial Ricky Rubio se segueixen escrivint. Ara és el moment que hi intervingui Hisenda. Leopoldo Hinjos, advocat de l'encara jugador del Joventut, diu que la demanda de conciliació s'ha presentat perquè el club ja no té la potestat de rebaixar la clàusula de rescisió, tal com pretén el jugador, perquè el contracte el té Hisenda. Seria una conseqüència d'haver fet servir el document com a garantia per fer front a un deute amb l'ens públic. Per Hinjos, si és l'Agència Tributària qui té el contracte la clàusula no es podria rebaixar dels 4,7 milions i en tot cas només podria augmentar.

Hinjos ha anat més enllà i ha presentat la possibilitat que la clàusula no sigui de rescisió sinó de retenció, és a dir, una clàusula amb una xifra prou elevada perquè el jugador no hi pugui fer front.

Per la seva banda, el Joventut ha emès un comunicat on afirma que en una gestió tributària rutinària ha demanat un ajornament a l'ens públic que hauria avalat amb patrimoni del club. Nega que en cap cas hagin ofert el contracte de Ricky, malgrat tenir-ne la potestat, i que ha estat Hisenda qui l'ha agafat com a garantia. En el comunicat, el DKV afirma que la clàusula existeix perquè el jugador no hagi de pagar-la mai i que per tant pugui complir el seu contracte. En aquest sentit expressen que el jugador no té cap intenció d'esgotar el contracte ni tampoc de pagar la clàusula que hi ha estipulada. El proper capítol de la sèrie el marcarà el mateix jugador perquè Ricky Rubio té previst fer una roda de premsa a Barcelona el proper divendres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat