Botó Contacta amb Badaweb

Ferran Laviña continua sent dubte pel partit contra el Vive Menorca

Publicada: 10.10.2008Secció: Esports

Sense temps per gaudir de l’ajustada victòria contra l’Estudiantes. Aquesta és la situació del DKV Joventut que aquest diumenge s’enfronta al Vive Menorca en un partit que es preveu més complicat que el jugat contra l’equip madrileny. Ferran Laviña continua sent dubte pel partit però ara per ara no ha quedat descartat.

83-81. El resultat final que mostrava el marcador de l’Olímpic de Badalona donava fe de la igualtat entre els dos equips. Una igualtat provocada més per les poques ganes que hi va posar el conjunt verd-i-negre durant la majoria de minuts de partit que no pas per encerts de l’Estudiantes. Per sort, l’equip madrileny no és aquell que jugava de tu a tu al Madrid i no va saber aprofitar els 16 punts d’avantatge que va tenir durant el partit.

Una gran reacció de la Penya conduïda per Demond Mallet i un encertat Pau Ribas van auspiciar la primera victòria del DKV a l’ACB.

Diumenge vinent el rival és el Vive Menorca. El problema no és l’equip sinó més aviat la pista, que segons el pivot Henk Norel, és petita i el públic pressiona molt.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat