Botó Contacta amb Badaweb

El pop africà arriba dissabte al Zorrilla

Publicada: 11.04.2008Secció: Cultura

El pop africà arriba, demà al teatre Zorrilla de Badalona de la mà de Rokia Traoré, que presenta el seu darrer disc al festival Blues & Ritmes 2008. Aquest cap de setmana, doncs, el personal estil de Rokia Traoré, que combina música clàssica, jazz, pop anglosaxó i música de l'Índia, arriba a la nostra ciutat.

Filla de la diplomàcia i de la noblesa de Mali, Rokia Traoré ha viscut a l'Àfrica, Àsia i Europa. El resultat musical: un embolic d'influències d'arreu que ha sabut integrar en la seva tradició africana. Així, ha dissenyat un estil propi i personal, combinant música clàssica, jazz, pop anglosaxó i música de l'Índia. Un estil que aposta per noves combinacions instrumentals que trenquen restriccions històriques o geogràfiques.

Rokia Traoré s'ha convertit ja en un símbol incontestable de la nova onada renovadora del continent africà. Ja en el seu debut discogràfic, Mouneïssa, en donava algunes pistes; pistes que es confirmaven al seu segon disc, Wanita, i que a Bownboï ja es convertien en evidències.

Ara, Traoré porta a Badalona el seu quart i darrer disc Chamanché. Una bona ocasió per confirmar que, aquesta cantant africana, és ja una de les grans. La cita, demà dissabte al Teatre Zorrilla de Badalona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat