Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona, imparable fora de casa, viatja a Alacant

Publicada: 07.03.2008Secció: Esports

El Badalona viatjarà avui cap a Alacant on demà jugarà un nou partit de lliga. Joaquim Macanàs està totalment descartat per jugar, mentre que David Cabarcos és seriós dubte per Francisco.



El Badalona s'exercitarà aquest matí en una sessió d'entrenament suau i després viatjarà cap a Alacant per afrontar el partit de demà. Un altre encontre clau per definir els objectius del Badalona aquesta temporada. Per aconseguir el triomf, Francisco no podrà comptar amb Joaquim Macanàs, amb una contractura muscular. A més, David Cabarcos arrossega unes molèsties als isquiotibials i es decidirà avui si viatja convocat.



L'equip escapolat té a favor que fora de casa està mostrant un millor rendiment que al Camp del Centenari. De fet, fa tres mesos que el Badalona no perd a domicili, i acumula una ratxa de 4 victòries i 1 empat en els darrers cinc desplaçaments. Aquesta gran trajectòria fa que la plantilla es mostri esperançada de cara al partit amb l'Alacant. El partit es jugarà demà a dos quarts de sis de la tarda i podreu seguir la retransmissió a Radio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat