Botó Contacta amb Badaweb

La Penya buscarà el desè triomf consecutiu demà davant del Cajasol

Publicada: 06.03.2008Secció: Esports

La Penya s'entrenarà aquest matí preparant el partit de demà amb el Cajasol. Un equip amb molts vells coneguts exverd-i-negres que donaran un al•licient més a aquesta jornada de l'ACB.

El DKV Joventut s'exercitarà avui només en una sessió matinal en vistes a la visita del Cajasol de demà al Palau Olímpic. L'equip sevillà ha decebut per la seva trajectòria aquesta temporada. A l'inici, el Cajasol va ser configurat per jugar el play-off i la temporada l'ha portat a lluitar per la permanència.



En les darreres setmanes, l'equip andalús ha experimentat un canvi cap a millor coincidint amb l'arribada a la banqueta de Manel Comas. Amb el “Xèrif” a la banqueta, el Cajasol ha guanyat quatre dels sis partits que ha disputat. A més de Comas, els sevillans compten a les seves files amb altres vells coneguts, com Elmer Bennet, Andy Betts i Antonio Bueno. Un nou al•licient perquè arribaran amb la motivació pels núvols.

Aíto recuperarà pel compromís de demà a Ferran Laviña i Petar Popovic. El pivot serbi porta quatre partits sense jugar, mentre que l'escorta només es va perdre el partit de Bilbao. Amb tots dos, la Penya tractarà de sumar el desè triomf consecutiu demà a tres quarts de deu de la nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat