Botó Contacta amb Badaweb

Francisco disposa, per primera vegada, de tota la plantilla al complet

Publicada: 05.03.2008Secció: Esports

El Badalona seguirà preparant avui la visita de dissabte a Alacant. La moral de la plantilla aquesta setmana està més baixa que de costum, però Francisco té la bona notícia de la recuperació de tots els efectius per afrontar la propera jornada.



La plantilla del Badalona seguirà avui amb els entrenaments preparant el partit de dissabte a Alacant. Un compromís que ha adquirit una importància cabdal després de la derrota de diumenge amb el Gavà. Una desfeta que ha fet rebaixar la moral dels jugadors aquesta setmana, perquè el somni del play-off es complica cada cop més.



Malgrat tot, la plantilla és conscient que diumenge es va fer un bon partit i que l'equip està seguint una bona dinàmica en aquesta segona volta.

Si no hi ha cap contratemps, Francisco podrà disposar de tota la plantilla al complert per afrontar el compromís d'Alacant, un fet inèdit aquesta temporada en el Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat