Botó Contacta amb Badaweb

La Penya visita el seu botxí amb ganes de revenja

Publicada: 28.02.2008Secció: Esports

La Penya ha deixat de banda la Copa ULEB fins d'aquí dues setmanes i ara ja pensa de nou en la lliga ACB. Dissabte toca visita a Bilbao, l'equip que va infringir la primera derrota de la temporada als verd-i-negres. Petar Popovic podria ser la gran novetat.



La ressaca de la Copa ULEB ha deixat al Joventut a vuitens de final i també ha deixat alguns jugadors tocats físicament. No obstant, cap d'ells pateix lesions greus que puguin fer perillar la seva presència en el proper partit. L'únic dubte que té Aíto García Reneses és Petar Popovic. El pivot encara no s'ha recuperat de l'esquinç al turmell i s'haurà d'estar pendent de la seva evolució per saber si viatja a Bilbao.



Avui la Penya s'entrenarà en doble sessió per preparar aquest complicat compromís. L'equip basc és l'autèntica revelació de la temporada i en el partit de la primera volta va ser el primer botxí dels verd-i-negres. L'equip d'Aíto arribava al partit com a líder invicte i l'equip de Txus Vidorreta es va emportar el triomf per un abultat 58 a 81. Per aquest motiu, la Penya anirà a Bilbao amb la intenció d'aconseguir la revenja.

El partit es jugarà dissabte a les vuït de la tarda i serà retransmès en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat