Botó Contacta amb Badaweb

Futbol: Tercera victòria consecutiva

Publicada: 25.02.2008Secció: Esports

El Badalona va aconseguir la victòria al camp de l'Hospitalet per 0 gols a 2. Per primer cop en aquesta lliga el Badalona va sumar tres victòries consecutives i ara veu de més aprop la zona alta de la classificació.

El Badalona vol repetir les segones voltes dels darrers dos anys, i ja ha enfilat el camí per fer-ho. Ahir, els de Francisco es van imposar per 0 a 2 al camp de L'Hospitalet en un partit molt igualat que no es va decidir fins els darrers minuts. En el minut 78 Cabarcos va aprofitar una passada de David Prats a l'interior de l´àrea per marcar el primer gol. El segon va ser obra del mateix Prats, gràcies a una acció personal en els últims instants del matx. Amb aquesta derrota, L´Hospitalet té ja pràcticament els dos peus a tercera.

Ara, el Badalona es troba a només tres punts de la zona de play-off, però el més important , és que s´allunya a set dels descens directe.

En la propera jornada, el Badalona es trobarà a un altre equip català, el Gavà.