Botó Contacta amb Badaweb

El DKV buscarà una nova victòria davant del cuer

Publicada: 22.02.2008Secció: Esports

La Penya rep demà al Palau Olímpic la visita del Lleó en una nova jornada de la lliga ACB. Per aquest partit, Aíto té els dubtes de Petar Popovic i de Jan Jagla, tots dos lesionats en el partit de la Copa ULEB.



El DKV Joventut buscarà demà engreixar el seu caseller de victòries guanyant al Grupo Begar Lleó, cuer de la classificació. Després de deixar enllestida la feina en competició europea, l'equip verd-i-negre ha pogut centrar-se a la perfecció en el conjunt lleonès.



No obstant, la principal preocupació que té Aíto ara mateix són els dos tocats de l'equip. Petar Popovic i Jan Jagla es van lesionar en el partit d'Àustria i són seriosos dubtes per aquest compromís. El pivot serbi pateix un esquinç al turmell i la seva participació és molt poc probable. Per la seva banda, el jugador alemany té una luxació en un dit i podria jugar amb una protecció.



Sito Alonso, segon entrenador verd-i-negre, creu que el Lleó serà un rival molt perillós, sobretot per la incorporació dels seus dos darrers fixatges.

El partit serà demà a tres quarts de nou del vespre i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat