Botó Contacta amb Badaweb

CF Badalona: Un possible president

Publicada: 21.02.2008Secció: Esports

Una notícia bomba ha aparegut en l'entorn del Badalona. Ahir vam conèixer que un empresari badaloní ha mostrat interès per optar a la presidència del club. En la vessant esportiva, les baixes tornen a marcar el dia a dia de la plantilla.



La notícia va saltar ahir per la tarda a Badalona: Fermín Casquete podria tenir un successor en la presidència del Club de Fútbol Badalona. Segons hem pogut esbrinar des de Ràdio Ciutat de Badalona, un empresari badaloní ha mostrat el seu interès per la possibilitat de poder formar una candidatura en les properes eleccions per accedir a la presidència. La seva intenció és tenir una presa de contacte amb els responsables del club abans de prendre una decisió. Però de confirmar-se aquesta possibilitat, aquesta persona podria presentar-se com a candidat en la segona convocatòria d'eleccions, previstes pel proper mes d'abril.



Aquesta setmana torna a existir el maldecap de les lesions. Ahir, Thomas Deruda va ser baixa en l'entrenament per un procés gripal, mentre que Macanàs i Bueno es van entrenar a un ritme inferior. El central està totalment descartat per jugar a Hospitalet, mentre que Bueno dependrà de la seva evolució entre avui i demà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat