Botó Contacta amb Badaweb

La Penya: Victòria aclaparadora i eliminatòria pràcticament sentenciada

Publicada: 20.02.2008Secció: Esports

La Penya va deixar sentenciada l'eliminatòria de setzens de final de la Copa ULEB després de guanyar a la pista del Swans Gmunden austríac per 59 a 89. Demond Mallet va ser el millor jugador del partit amb 28 punts.



El DKV Joventut va deixar tancada l'eliminatòria de setzens de final de la Copa ULEB després d'apallissar al Swans Gmunden per trenta punts de diferència. La diferència final demostra la baixa qualitat del conjunt austríac, que només va plantar cara en el primer quart.



Els verd-i-negres van jugar un partit molt seriós i, gràcies a la feina de Mallet i Moiso, van deixar l'enfrontament sentenciat al descans, 28 a 51. La segona part no va existir i Aíto García Reneses es va dedicar a pensar més en els propers compromisos de la Penya. Dimarts vinent la Penya afrontarà el tràmit del partit de tornada al Palau Olímpic. Un cop a vuitens, tret d'un miracle, els verd-i-negres se les veuran amb el temible Khimki rus, que ahir va guanyar en el seu compromís a Colònia per 72 a 91.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat