Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona comença a preparar el derbi de diumenge

Publicada: 14.02.2008Secció: Esports

El Badalona tornarà avui a la feina després de dos merescuts dies de descans. L'equip escapolat va sumar diumenge a Sabadell una victòria molt important per donar tranquil•litat de cara als propers partits. De fet, els tres punts han servit per abandonar provisionalment la plaça de promoció de descens i l'equip vol tornar a encadenar una bona dinàmica de resultats.



El calendari és propici, donat que el proper rival, la Gramenet, visita el Camp del Centenari diumenge sense conèixer la victòria en aquesta segona volta. Els colomencs han encadenat cinc derrotes consecutives i, en cas de que el Badalona guanyés diumenge, passaria la Gramenet en la classificació. L’única preocupació de Francisco, a banda de Joaquim Macanàs, és Hèctor Bueno. El migcampista va patir una contractura muscular amb el Sabadell, tot i que no és res greu i s'espera que estigui a punt pel derbi de diumenge.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat