Botó Contacta amb Badaweb

Una copa molt esperada

Publicada: 11.02.2008Secció: Esports

Al voltant de mig miler de persones es van reunir a la Plaça de la Vila per presenciar la final de la Copa del Rei entre la Penya i el TAU. Els aficionats van poder presenciar el partit gràcies a una pantalla gegant que va instal•lar l'Ajuntament a la mateixa plaça, i on la resposta dels badalonins va ser massiva.



Més de 500 persones van omplir de gom a gom la Plaça de la Vila per veure en directe la final de la Copa del Rei. Un gran ambient d'aficionats que van embogir al final dels 40 minuts al veure que la Penya tornava a aixecar la Copa. Als crits de “Força Penya”, els seguidors no van parar d'animar al seu equip i juntament amb els desplaçats a Vitòria, demostren que l'afició badalonina torna a ser de les millors de l'Estat.



Un centenar de persones han esperat fins ben entrada la matinada, l’arribada dels jugadors a l’aeroport del Prat. Avui a les set de la tarda, l’equip verd-i-negre lliurarà a l’afició la copa des del balcó de l’Ajuntament i a partir de les vuit del vespre la celebració es traslladarà al Pavelló Olímpic.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat