Botó Contacta amb Badaweb

Bàsquet: Pròxim objectiu, la Copa

Publicada: 06.02.2008Secció: Esports

La Penya ja té la ment totalment posada a la Copa del Rei. Aquesta tarda l'equip s'entrenarà al Palau Olímpic i demà al migdia viatjarà cap a Vitòria per afrontar els quarts de final divendres amb el Pamesa.

La plantilla del DKV Joventut s'exercitarà únicament aquesta tarda al Palau Olímpic per preparar la fita del segon títol de la temporada: la Copa del Rei. Una competició molt atractiva i emocionant, on els errors es paguen molt cars i on els encerts et poden portar al títol en tres partits.



Amb les màximes aspiracions possibles l'equip d'Aíto afronta el repte de fer-se amb el títol de Copa. El principal dubte a les files verd-i-negres aquesta setmana és l'estat físic de Pétar Pópovic, afectat per una gastroenteritis. El pivot serbi no es va poder entrenar ahir amb la resta de companys, tot i que viatjarà a Vitòria encara que sigui en males condicions.

La Penya es jugarà el pas a semifinals amb el Pamesa de València, un partit clau en el que s’ha de centrar tota l’atenció, segons ha afirmat l’aler verd-i-negre Líbos Bárton.

L'equip viatjarà demà al migdia en avió cap a Bilbao i després es desplaçarà a Vitòria en bus. Divendres arribarà el debut a tres quarts de sis del vespre amb el Pamesa.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat