Botó Contacta amb Badaweb

Bàsquet: La victòria en la lliga dóna màximes expectatives a la Copa

Publicada: 05.02.2008Secció: Esports

La Penya s'entrenarà avui amb el punt de mira a la Copa del Rey. La victòria de diumenge a Valladolid ha fet pujar la moral de la plantilla i afronta el torneig a Vitòria amb les màximes expectatives.



El DKV Joventut torna a somriure gràcies al solvent triomf de diumenge a Valladolid per 77 a 100. L'equip verd-i-negre va tornar a donar una bona imatge i va fer recordar a estones al conjunt imparable de principis de temporada.



El triomf a Valladolid serveix per afrontar amb les màximes garanties la Copa del Reide Vitòria. Divendres, el Joventut s'enfrontarà al Pamesa de València en l'eliminatòria de quarts de final. Un dels més destacats diumenge va ser Pau Ribas, autor de 17 punts, la seva millor marca com a professional. El base de la pedrera reconeix que la victòria a Valladolid és molt important de cara a la Copa.

Per altra banda, la Penya continua buscant alternatives en el mercat per trobar un substitut de Lónny Báxter. No obstant, sembla poc probable que arribi un reforç abans de la Copa del Rei. Un torneig on si que hi serà Pétar Pópovic, recuperat de la gastroenteritis que el va impedir jugar a Valladolid.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat