Botó Contacta amb Badaweb

La sort acompanya la Penya al sorteig de la Copa ULEB

Publicada: 29.01.2008Secció: Esports

La Penya ja coneix el seu rival en els setzens de final de la Copa ULEB. Serà el Swans Gmunden austríac. L'avantatge de camp i un rival de poc renom fan que els verd-i-negres siguin favorits en aquesta eliminatòria.



El DKV Joventut va sortir ben parat del sorteig dels setzens de final de la Copa ULEB que es va celebrar ahir a Barcelona. La sort va decidir emparellar als verd-i-negres amb l'Allianz Swans Gmunden d'Àustria. L'eliminatòria es jugarà a doble partit els dies 19 i 26 de febrer i la Penya tindrà l'avantatge de jugar el partit de tornada al Palau Olímpic. En cas de guanyar, el DKV Joventut s'enfrontaria amb el guanyador de l'eliminatòria entre el Khímki de Rússia i el Koln d'Alemanya, també amb l'avantatge de jugar la tornada a casa.

Els altres tres representants espanyols en el sorteig van tenir sort diversa. L'Akasvayu de Girona jugarà amb l'Elán Chalón de França; el Pamesa València se les veurà amb el Paniónios de Grècia; i el Kalíse Gran Canària s'enfrontarà amb el Bósna Sarajévo de Bòsnia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat