Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona rep nous reforços i recupera lesionats

Publicada: 10.01.2008Secció: Esports

En el Badalona les coses pinten millor en aquest inici d'any. A la victòria en lliga se li ha d'afegir la recuperació dels lesionats i també l'arribada de reforços en el mercat d'hivern, com és el cas de David Cabarcos. El davanter s'entrenarà aquest matí per primera vegada amb l'equip.



David Cabarcos serà el principal focus d'atenció en l'entrenament d'avui del Badalona. El davanter gallec ha arribat a un acord amb el Badalona per la resta de temporada. Es tracta d'un davanter amb dilatada experiència professional i que prové de la Primera Divisió xipriota. Cabarcos va aterrar ahir a Badalona i per la tarda va poder conèixer el cos tècnic i els seus companys, tot i que no es va poder entrenar.



Cabarcos es converteix, per tant, en el primer reforç d'hivern del conjunt escapolat, que encara espera poder fer algunes incorporacions més.



Una altra bona notícia és que Alain González ja ha rebut l'alta mèdica després de tres mesos fora dels terrenys de joc. Per tant, el defensa escapolat podria anar convocat aquesta setmana pel partit a Oriola si Francisco ho creu convenient.



La mala notícia per l'equip és que Joaquim Macanàs no es va poder entrenar ahir per una contractura que pateix degut a una tendinitis al genoll esquerre. Una lesió que el converteix en dubte seriós pel partit de diumenge a Oriola.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat