Botó Contacta amb Badaweb

La Penya torna a entrenar amb la mirada posada en la lliga

Publicada: 10.01.2008Secció: Esports

La Penya ja torna a ser a Badalona i avui s'entrenarà en doble sessió per preparar el partit amb el Granada. La principal preocupació passa per l'estat físic dels tocats i per com pot afectar moralment la dinàmica de derrotes.



Després de tornar de Turquia sense sobresalts, l'equip va canviar l'entrenament de la tarda per una sessió de vídeo. Per tant, aquest matí l'equip entrenarà amb la ment ficada en la visita a Granada de demà passat. Un partit molt complicat degut a que l'equip andalús s'està jugant entrar a la Copa del Rei, però que es veurà agreujat per la dinàmica negativa en la que s'ha vist immers el DKV Joventut.



L'equip verd-i-negre necessita la victòria a Granada per redreçar la situació a la lliga, que s'ha vist capgirada en el darrer mes per culpa de les quatre derrotes en els darrers cinc partits. Aquesta dinàmica no tindria més ressò si no fos perquè dimarts es va traslladar a la Copa ULEB amb la derrota a Turquia per només dos punts. Un partit que, segons el pivot Pétar Pópovic, se li ha de treure importància i cal pensar només en el següent.

Per tirar la situació endavant, Aíto García Reneses té diversos maldecaps en forma de jugadors tocats. Pau Ribas pateix una fascitis plantar i es dubtosa la seva actuació, mentre que s'haurà d'esperar a l'evolució de Sonseca, Rudy Fernández i Barton per saber si poden jugar a Granada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat