Botó Contacta amb Badaweb

El Joventut va saldar amb victoria la seva sortida a Bilbao

Publicada: 05.03.2007Secció: Esports

Els verdinegres van ser superiors durant pràcticament tot el partit i van acabar guanyant per 75 a 81.

La penya va rebre un parcial de sortida en contra que feia pensar el pitjor. Però ràpidament els verdinegres van reaccionar. A la fi del primer quart la penya ja dominava l’electrònic. A partir de llavors i el conjunt d’Aíto Garcia Reneses va donar una lliçó de básquet. Els verdinegres van executar una defensa de llibre. El Bilbao tenia molts problemes en atac i la penya acabava molts atacs en contracop. A més a més, el Joventut va dominar de principi a fi l’aspecte rebotejador, capturant fins a 15 rebots ofensius.

El nordamericà Charles Gaines va ser el més destacat de l’equip amb 19 punts, 9 rebots i 30 de valoració. Aquesta victòria ha de servir a l’equip per recuperar la confiança. El Joventut va saber superar el cansament i va plasmar el seu millor joc al pavelló de LA CASILLA de Bilbao. Ara la penya mira amb il.lusió el partit de dimecres davant el CSKA de Moscou.

El Badalona no va poder mantenir l’imbatibilitat dels últims cinc partits. Els escapulats van ensopegar a casa contra l’Alcoià per 0 gols a 1. L’àrbitre canari Hernández Hernández es va convertir en l’autèntic protagonista, deixant els dos eequips amb 9 jugadors.

La bona ratxa del Badalona es va veure tallada ahir, en perdre contra l’Alcoià per 0 a 1. El Badalona no va començar amb bon peu i li va costar molt entrar al partit. A més a més, l´àrbitre que no va estar a l´alçada del matx, li va anular un gol a David Prats en el primer període, per un suposat fora de joc. A la segona part, el col·legiat va impedir en tot moment, amb les seves decisions, que el joc fos constant. Al minut 90 i quan semblava que el partit finalitzaria amb empat a 0 va xiular un rigorós penal comès per Alain González. Els alacantins, mitjançant Félix Prieto, no van perdonar i va pujar l’únic gol de la nit al marcador. A més, l’àrbitre va deixar a tots dos equips amb nou efectius .

L´entrenador del Badalona no va voler jutjar l´actuació arbitral, però si que va deixar entreveure que determinats detalls van ser decisius

El Badalona haurà de fer dues sortides consecutives en les properes jornades. La propera setmana a Pamplona contra Osasuna B, i la següent al camp del Figueres.