Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut encara la setmana amb la vista posada a la visita de l’Olimpiakós a Badalona

El Joventut encara la setmana amb la vista posada a la visita de l’Olimpiakós a Badalona

Publicada: 20.02.2007Secció: Esports

Després d’un dia de descans, la plantilla al complet torna aquest matí a la feina. Ahir tan sols es van exercitar els jugadors que no van viatjar a Menorca. És el cas de Barton, Bennett i Dueñas, tots tres lesionats.

El txec Lubos Bartons va fer exercicis al gimnàs i a la pista de l’Olímpic supervisats pel preparador físic Quico Pla. Barton va tenir temps de fer una estona de tir. Tot això amb el braç esquerra immobilitzat a causa de la luxació a l’espatlla que va patir dijous passat a Moscou.

D’altra banda, el nordamericà Elmer Bennett també es va exercitar al gimnàs i va fer una lleugera sessió de tir. Bennett es pot recuperar pel partit de dijous. De moment, la contractura als abductors evoluciona de forma favorable. El tercer lesionat, Roberto Dueñas, també es va exercitar ahir i avui podria provar amb la resta del grup. Dueñas arrossega molèsties al genoll dret

L’enfermeria de la penya plena i dijous arriba a Badalona l’Olímpiakós. Pel base Elmer Bennett una cita important, però, com totes les altres del TOP 16.



El Club de Futbol Badalona vol continuar amb la bona ratxa de resultats i afincar-se a la zona de promoció. Els escapulats han sabut trobar la combinació perfecte entre la defensa i el gol.

L’equip de Francisco López és el menys golejat de tot el grup tercer. El porter Ruben no ha encaixat cap gol en els últims 4 partits i en total, porta 446 minuts imbatut. Això combinat amb l’efectivitat en atac fa del Badalona un equip letal. Amb l’arribada de Piti a l’equip, els escapulats han aconseguit agafar confiança i encert en atac. El Badalona s’ha postulat com l’equip més en forma ara mateix de la categoria. El davanter Luis Blanco creu que la clau és seguir treballant com fins ara mantenint-se aliens a la classificació.



El Badalona ara mateix té 38 punts i és tercer a la classificació per darrera Terrassa i Alacant.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat