Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut va tornar a protagonitzar un mal tercer quart i va caure a la pista del CSKA de Moscou per 12 punts de diferència 81 a 69

El Joventut va tornar a protagonitzar un mal tercer quart i va caure a la pista del CSKA de Moscou per 12 punts de diferència 81 a 69

Publicada: 15.02.2007Secció: Esports

A més a més, Lubos Barton es va lesionar i serà baixa les properes setmanes. El partit va començar de cara pels badalonins que van arribar a l’equador del matx amb empat a 45. Però a la represa, massa errors del conjunt verdinegre i l’encert del CSKA de Moscou van permetre que els russos sentenciessin el partit amb un parcial de 20 a 6.



Els russos van mantenir el ritme que més els va convenir durant pràcticament els 40 minuts. El verdinegre Ferran Laviña creu que els russos van aconseguir controlar el partit en tot moment. La Penya torna cap a Badalona amb la baixa de Lubos Barton. L’aler txec va patir una luxació a l’espatlla que el pot mantenir entre tres i cinc setmanes fora de les pistes de bàsquet.



Al Club de Futbol Badalona, li esperen quinze finals d´aquí a la conclusió de la temporada. La primera serà diumenge al camp del centenari contra el València Mestalla.

A més a més, pel terreny de joc badaloní hauran de passar rivals directes com l´Alacant, l’Alcoià, L’Hospitalet o la Vila-Joiosa. Els escapulats tenen també desplaçaments molt complicats a estadis com el de l’Oriola, el Lleida o el St. Andreu.

L´objectiu es sobrepassar els 60 punts que donarien als escapulats moltes opcions d´estar entre els quatre primers.

Malgrat tot, repetir una segona volta com la de l´any passat sembla molt complicat, com reconeix el secretari tècnic Manolo Gómez.



El migcampista Monty, amb unes dècimes de febre, no es va exercitar a l´entrenament d´ahir. Qui sembla força recuperat de les molèsties que patia al genoll, és el migcampista Javi Recio. Pel que fa al defensa Uruguaià Alejandro Traversa, en els propers dies es sabrà si finalment haurà de passar pel quiròfan . El mateix jugador va reconèixer ahir que tot apunta a que finalment s´haurà d´operar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat