Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut ja es troba a terres russes on aquesta tarda s’enfronta al CSKA de Moscú

El Joventut ja es troba a terres russes on aquesta tarda s’enfronta al CSKA de Moscú

Publicada: 14.02.2007Secció: Esports

El partit obrirà el TOP 16 de l’Eurolliga. La penya ha de tornar a recuperar el bon joc a Europa després d’haver perdut els tres últims enfrontaments de la primera fase de la competició.



La penya farà una última sessió d’entrenaments aquest matí per preparar la cita davant el CSKA de Moscú. Els homes d’Aíto Garcia Reneses volen refer-se de les últimes derrotes a l’Eurolliga. Però a davant tenen a un dels grans equips d’Europa. L’equip rus està entrenat per Ettore Messina i és el vigent campió de la màxima competició europea. Els russos perden per lesió una de les seves figures Deivid Vanterpul. De totes maneres el talent de la plantilla moscovita és inqüestionable. Una victòria verdinegre seria un important cop d’efecte, tenint en compte que els russos estan enguany imbatuts en pista pròpia.



El Badalona torna avui als entrenaments després dels dos dies de descans. Els escapulats volen mantenir-se en la bona línia de joc i resultats que els ha catapultat a les primeres places de la classificació.

El tècnic badaloní, Francisco López, va considerar que els jugadors es mereixien dos dies de descans. Feia moltes setmanes que la plantilla no tenia dos dies seguits de festa. El jugador David Sanchez creu que ha estat una decisió encertada del tècnic.

Però la plantilla del Badalona afronta amb prudència el bon moment de l’equip. La situació és molt semblant a la viscuda l’any passat, però David Sanchez alerta que tot pot canviar.



El defensa uruguaià Alejandro Traversa continua apartat del grup fins que es coneguin l’abast de les molèsties que el jugador té al genoll dret.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat