Botó Contacta amb Badaweb

Aprendre a viure sense les drogues a través de l’experiència dels altres

Publicada: 31.01.2007Secció: Reportatge

Aquest és l’objectiu del grup de suport de Narcòtics Anònims, un col·lectiu format per ex-drogodependents que organitza des de fa un parell d’anys reunions setmanals a la nostra ciutat.



El col·lectiu vol donar a conèixer les trobades que organitzen per tal d’ajudar a d’altres persones de Badalona a superar la dependència a les drogues. En Francesc prefereix que el coneguem pel seu nom de pila i assegura que pels que han passat pel calvari de les drogues és molt important comptar amb el suport i consells d’altres persones que han patit la mateixa experiència.



Ara ja fa tres anys i mig que ja no hi està enganxat, però continua batallant per no recaure. A les reunions que s’hi fan es troba amb persones d’edats ben diverses que han estat enganxades a una droga o una altra segons la moda del moment. Per en Francesc l’addicció a les drogues és una malaltia que ha decidit superar.



Narcòtics Anònims es reuneixen els dimecres al Centre Parroquial de Sant Josep, a les 9 del vespre i els dissabtes a l’Església de Sant Miquel a partir de dos quarts de 7 de la tarda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat