Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Joventut afronta amb optimisme la visita del Maccabi de Tel Aviv en la propera jornada de l’Eurolliga

El Joventut afronta amb optimisme la visita del Maccabi de Tel Aviv en la propera jornada de l’Eurolliga

Publicada: 09.01.2007Secció: Esports

Els verdinegres preparen l’assalt a la segona plaça del grup. Aíto Garcia Reneses podrà comptar tan amb Rudy Fernandez com amb Elmer Bennett. Els dos jugadors verdinegres van haver de ser retirats abans d’hora del partit contra el Real Madrid per molèsties físiques. El nordamericà es va exercitar ahir amb normalitat i Rudy podrà disputar el partit de dijous. Qui encara no està del tot recuperat és Drew Sullivan que encara arrossega molèsties al bessó de la cama dreta.

Ara l’objectiu és preparar ja el partit de dijous davant el Maccabi.

Pel brasiler Marcelinho Huertas l’equip està fent un bon paper a la competició europea.



Precisament per incentivar la presència de gent a l’Olímpic, el Club ha presentat una oferta de cara als dos propers partits a Badalona. Cada soci podrà comprar 5 entrades a tres euros cada una. Cada entrada permetrà l’accés als dos partits d’aquesta setmana, dijous contra el Maccabi i diumenge contra el Bruesa.



D’altra banda, el Club de Futbol Badalona té avui jornada de descans. En l’entrenament d’ahir el nou fitxatge escapulat, Tomy correa ja es va exercitar amb tot el grup.

El nou davanter sub 23, Tomas Correa va arribar ahir a primera hora a Badalona i ja va formalitzar el contracte que el lligarà al club escapulat fins a final de temporada. Tomy arriba en condició de cedit procedent del Tenerife.

Demà tota la plantilla tornarà a la feina per preparar el partit de la propera jornada davant l’Espanyol B. Pel jugador Javier Lezaun els dos propers partits són de vital importància per no despenjar-se de la part alta de la classificació. Ara mateix el Badalona té 23 punts situat a la part mitjana baixa de la taula.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat