Botó Contacta amb Badaweb

La Penya consegueix la setena victòria a l'ACB

Publicada: 11.12.2006Secció: Esports

El Joventut fa una segona part esplèndida i aconsegueix la setena victòria a la lliga ACB davant el Fuenlabrada. Resultat final: 83-71.

A la segona meitat els verdinegres van fer un joc de llibre. De la mà d’un Rudy Fernandez encertadíssim, 36 punts amb 7de 9 en triples, la penya va aconseguir trencar un partit que a la mitja part perdia de tres punts. A partir de la represa, la defensa del Joventut va ofegar totes les opcions del Fuenlabrada. L’estadounidenc Tom Wideman i el català Ferran López van ser els més destacats dels madrilenys.

Al final, el tècnic vedinegre Aíto garcia Reneses estava molt satisfet de la feina feta pel seu equip

A pesar del gran encert de l’equip a la segona meitat, pel tècnic verdinegre el més important va ser tenir més possessions de joc

En futbol, un gol en el tram final de partit va impedir al Badalona treure un punt del camp de la Vila Joiosa. Els escapulats paguen car no sentenciar un partit que tenien sota control.

Una jugada desgraciada al minut 42 va deixar el Badalona sense puntuar a terres valencianes. El resultat final d’1 a 0 deixa els homes de Francisco López sense cap punt tot i haver demostrat ser superiors a la Vila-Joiosa. Els escapulats arribaven amb la plantilla delmada a causa de les baixes, però van sobreposar-se i durant molts minuts van dominar el partit. La mala sort de cara a porteria va impedir al Badalona avançar-se al marcador. I això es va pagar car. En el tram final de partit, l’expulsió per doble targeta groga d’Oscar Ramírez propiciava una jugada que sentenciava el partit. Els valencians enviaven la pilota al fons de la porteria escapulada després d’una jugada amb molts rebots i unes possibles mans del davanter de la Vila Joiosa. Sense temps per reaccionar els badalonins veien com se’ls escapava un partit que semblava estar controlat. El tècnic Francisco López considera que el Badalona va fer més mèrits que el rival.

Ara la Vila joiosa està per sobre del Badalona amb 23 punts per 21 que acumulen els escapulats.