Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • El Dkv Joventut va derrotar de forma clara a L´Etosa Alancant de 20 punts de diferència

El Dkv Joventut va derrotar de forma clara a L´Etosa Alancant de 20 punts de diferència

Publicada: 27.11.2006Secció: Esports

La penya va mostrar-se molt superior als alacantins apuntalant el joc en una gran defensa i en una ràpida transició. Els homes d’Aíto Garcia Reneses van prémer l’accelerador a mitjan del primer quart i van començar a agafar una avantatge que es tornaria definitiva. Ara la penya se situa amb un balanç positiu de 6 victòries i quatre derrotes i es situa cinquè a la lliga ACB.



Per altra banda, el Badalona s´ha entrenat aquest matí al camp del centenari, després de la victòria del passat dissabte al camp de L´Alacant.

Els jugadors gaudiran demà de festa, per tornar a les sessions preparatòries dimecres. El proper partit de lliga serà diumenge a les 5 de la tarda al camp del centenari contra el Llevant B. A la finalització de la jornada, els escapulats s´han situat en vuitè lloc a la classificació, a només tres punts del segon classificat. De moment l´únic equip distanciat de la resta ,és el Terrassa, que ahir va guanyar al camp de la Grama, i es líder en solitari amb 31 punts.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat