Botó Contacta amb Badaweb

El DKV Joventut perd per tres setmanes a Lubos Barton

Publicada: 20.11.2006Secció: Esports

El txec ha estat sotmés avui a una ressonància magnètica que han confirmat el trencament fibril·lar que tindran a Barton tot aquests temps de baixa. El txec s’afegeix a Rudy i Betts. La Penya no s’ha plantejat fitxar cap recanvi temporal. D’altra banda, els d’Aíto van caure dissabte de forma contundent davant l’Unicaja de Màlaga per una diferència de 18 punts, 81 a 63. Els malaguenys en van tenir prou amb gestionar l’avantatge aconseguit en el primer quart, de 25 a 12. A partir d’aquí, el Joventut va jugar a remolc tot el partit i va ser incapaç de capgirar el marcador.

De fet, els homes d’Aíto no van poder baixar els deu punts de desavantatge en cap moment del matx. El Joventut va tornar a estar molt desencertat en totes les posicions de joc, repetint la història que es va viure a Tel Aviv. A més, l’equip tenia les baixes de Rudy i Betts, i Archibad i Dueñas estaven procés d’adaptació. Lubos Barton es va haver de retirar del partit quan portava 15 minuts jugats a causa d’una lesió al turmell, el que li impedeix viatjar a Roma per jugar el partit d’Eurolliga d’aquest dimecres contra la Lottomatica.

El Club de Futbol Badalona no va poder passar de l´empat a 0 gols davant el Lleida. Malgrat tot, els escapulats van generar innumerables ocasions de gol, que no es van veure reflectides en el marcador. Amb el punt sumat, els de Francisco, es queden a la dotzena posició de la taula classificatória amb 17 punts.

Per altre banda, el tema de les lesions continua sent notícia, i en el partit d´ahir Albert Puigdollers va haver d´abandonar el terreny de joc amb llitera per un problema al genoll. Avui mateix , es podran conèixer més dades sobre la lesió que va patir. L´equip no es tornarà a entrenar fins demà a la tarda, i el proper partit al camp de L´Alacant, serà dissabte vinent a les sis de la tarda.