Botó Contacta amb Badaweb

Per fi Roberto Dueñas és jugador del DKV Joventut

Publicada: 15.11.2006Secció: Esports

El pivot ha firmat el contracte que el vincula durant la present temporada amb el club verdinegre.



Dueñas és ja jugador de la penya. Durant el vespre d’ahir es van acabar de lligar tots els detalls que quedaven perquè això fos possible. La porta definitiva es va obrir quan el jugador es va desvincular de l’Akasvayu de Girona. I va ser qüestió d’hores. Al matí d’ahir, Dueñas va passar la última de les proves físiques que li havia reclamat el Joventut a la clínica ASEPEYO de Sant Cugat. A partir d’aquí la maquinària es va posar en marxa. A la tarda el jugador firmava la desvinculació amb l’empresa AKASVAYU i a les 8 del vespre arribava a les oficines del club Jovenut per estampar la firma en el contracte. Segons el jugador ara ja està apunt per treballar.



Dueñas de 31 anys i 2 metres 21 centímetres aterra a Badalona de forma precipitada a causa de la lesió d’Andy Betts. D’aquí a prop de 3 hores, Dueñas i la resta de l’expedició verdinegre agafen l’avió que els ha de portar a Tel Aviv on l’equip disputa la quarta jornada de l’Eurolliga davant el Maccabi.

Amb l’equip també viatjarà Rudy Fernandez. L’escolta verdinegre està lesionat i ja no va jugar el passat dissabte a la pista del Valladolid. Tot i no jugar dijous, Aíto ha preferit que el jugador viatgi amb la resta de companys.



D’altra banda, el Badalona recupera demà la normalitat en els entrenaments. Tota la plantilla està convocada per preparar el partit davant del Lleida de diumenge.



Avui es torna a reunir la plantilla escapulada al complet. Si ahir alguns jugadors van tenir festa, durant el dia d’avui tots es reincorporaran a la dinàmica de Francisco López. El cos tècnic ha volgut començar la setmana amb un caire més distès i deixar que alguns jugadors descansessin un dia més. El fet de no jugar dues competicions a la vegada ha permès als entrenadors adoptar aquesta mesura. Ara però tota la plantilla ja està en marxa de cara al compromís de diumenge davant el Lleida.

A més a més, la present setmana servirà per tornar a veure a Roberto Encinas entrenant amb el grup. El jugador ens explica la seva situació actual



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat