Botó Contacta amb Badaweb

La Penya vol trencar la mala ratxa en l'ACB

Publicada: 10.11.2006Secció: Esports

EL Joventut afronta la propera jornada a l’ACB amb la idea de trencar la ratxa de dues derrotes consecutives en aquesta competició El rival a batre és el Grupo Capitol Valladolid d’Ivan Corrales. Robert Archibald podria gaudir d’algun minut.



El proper rival dels verdinegres és ara mateix cuer de la classificació. Tan sols ha guanyat un partit. La preocupació màxima del cos tècnic de la penya és que els jugadors surtin confiats com va passar davant el Caja San Fernando a la darrera jornada de l’ACB al Palau Olímpic de Badalona. El Valladolid compta amb un dels estrangers de la lliga que més valora cada partit com és Bud Eley que ha signat uns números excel.lents amb 13 punts i 8 rebots de mitjana per partit. Bernard Hopkins amb 13 punts i 6 rebots és el segon jugador més perillós d’aquest equip que compta com a base amb l’exverdinegre Ivan Corrales.



Un dels aspectes positius del desplaçament verdinegre, és el fet que el públic de Valladolid no està actualment molt proper a l’equip. De fet, existeix una divisió important entre l’afició i la junta directiva.

Una altra noticia optimista pels verdinegres és que Robert Archibald ha tornat als entrenaments. Ho va fer ahir a la tarda, tot i que encara falta temps perquè el pivot pugui competir a un nivell acceptable.



El Club de Futbol Badalona afronta aquest cap de setmana el repte de trencar la dinàmica negativa fora de casa. El rival és el Barbastre, un conjunt que està donant molt bones sensacions en el seu primer any a Segona Divisió B.



El Badalona deixa enrera la Copa del Rei i ja se centra únicament en el campionat de lliga. Els homes que entrena Francisco Lopez viatgen a Barbastre per intentar aconseguir una victòria fora de casa que es resisteix desde la primera jornada de lliga on van vèncer a domicili a la Gramanet. El repte no és senzill ja que el Barbastre s’ha mostrat inexpugnable en el seu terreny de joc on no ha perdut ni un sol partit tot i rebre la visita d’equips com el Terrassa o el Benidorm que ara per ara ocupen les primeres posicions. El Badalona però intentarà esgarrapar algun punt tot i les nombroses baixes dels escapulats. A part de les ja conegudes de Lezaun, Encinas, Traversa i Alain Gonzalez, també podria afegir-se pel partit contra el Barbastre la baixa de Luis Blanco que té una lesió muscular al genoll dret que va patir en el partit del Camp Nou.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat