Botó Contacta amb Badaweb

Badalona aposta per la bona línia de joc per aquest diumenge

Publicada: 27.10.2006Secció: Esports

El Badalona viu i disfruta la ressaca de l’eliminatòria de la Copa del Rei, però ja centrant-se amb el partit de diumenge al camp de l’Hospitalet.

I és que la lliga continua i el Badalona vol seguir amb la bona línia de joc. Les dues darreres victòries a casa han fet que l’equip escapulat estigui ara mateix a la zona mitja de la taula. El rival dels homes de Francisco López, l’Hospitalet, ha fet un molt bon inici de temporada i ara mateix està en zona de promoció d’ascens. La temporada passada el partit davant l’Hospitalet va servir al Badalona per començar a remuntar una mala època i acabar com a líder de la segona divisió B. De totes maneres, ahir va ser el moment de fer balanç del partit davant el Futbol Club Barcelona. Justo Alarcón, vicepresident econòmic del Badalona, assegura que aquest partit ha estat un pas important per la història del Badalona.



El partit serà diumenge a les 12 del migdia a l’Olímpic de la Feixa Llarga de L’Hospitalet



D’altra banda, el DKV Joventut vol passar pàgina de la derrota davant el Panatinaikós i afronta ja el proper repte a la lliga regular que l’ha de portar fins a València el proper diumenge.

El rival serà el Pamesa de València que estrenarà nou tècnic a la banqueta. El decebedor inici de lliga dels taronges amb quatre derrotes i una sola victòria els ha situat a la cua de la classificació. Per aquesta raó va ser el primer equip de l’ACB en destituir el seu entrenador, el català Ricard Casas. El seu substitut és el grec Fotis Katsikaris que ha signat fins a final de temporada amb opció a dues més. Precisament no tindrà un debut plàcid tenint en compte el bon inici del DKV Joventut a l’ACB on és quart amb quatre victòries i una derrota. La penya vol recuperar la seva autoconfiança després del revés del debut a l’Eurolliga davant el Panatinaikós. L’aler verdinegre Ferran Laviña asegura que l’equip ha de poder refer-se del desgast físic que va suposar el partit de dimarts.



La penya ha perdut cinc de les últims sis visites a la Fonteta de Sant Lluís. EL partit començarà a les sis de la tarda i serà retransmès des de mitja hora abans per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat