Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Més espai a les graderies i millors accessos són dos dels canvis que es podran apreciar amb la visita del Barça

Més espai a les graderies i millors accessos són dos dels canvis que es podran apreciar amb la visita del Barça

Publicada: 20.10.2006Secció: Esports

Moltes novetats pel partit de dimarts entre el badalona i el Futbol Club Barcelona. Més espai a les graderies i millors accessos són dos dels canvis que es podran apreciar amb la visita del Barça. Abans però, arriba el Figueres en partit de lliga.

el Badalona rep diumenge al Miapuesta Figueres, en partit corresponent a la novena jornada de lliga, Pel que fa al conjunt escapulat, no s´esperen gaires canvis en relació al darrer partit contra L´Osasuna. Francisco podrà comptar amb tot el planter, a excepció de Recio, Traversa i Lezaun. L’objectiu serà sumar una nova victòria, i situar-se en la zona mitja de la classificació. Els ampurdanesos arriben a aquest enfrontament com a cuers, amb tant sols un triomf. A més a més, són l´equip menys golejador amb només 4 gols en vuit partits. El partit es jugarà en horari matinal, concretament a les 12 del migdia.

D’altra banda, l’actualitat del Badalona passa per l’el.liminatòria de la copa del rei. Després d’estudiar diferents alternatives, la junta del club escapulat ha decidit instal·lar grades supletòries que augmentaran la capacitat del Camp del Centenari fins arribar a les 7200 localitats. A més a més, els menors de 14 anys poden optar a una de les 1000 entrades gratuïtes que el club posarà a disposició de tots aquells que passin entre divendres i dissabte per les oficines del club.



El president també ha anunciat que el partit serà ofert per Pay Per View i que seran les mateixes televisions les que s’encarreguin de la il·luminació del terreny de joc. En quant a les mesures de seguretat, uns 250 efectius treballarant per la seguretat dels assitents i també s’està preparant la il.luminació i senyalització de les rodalies del camp per tal d’assegurar la fluidesa en els accessos. Fora dels preparatius pel partit contra el Barça, Casquete ha desvelat que a partir de gener o febrer del 2007 es podrien veure les primeres pedres del futur estadi municipal.



El Joventut rep diumenge al migdia el Lagun Aro Bilbao Bàsquet a l’Olímpic de Badalona. L’equip basc comptarà amb la presència del recent fitxat Rodney White.

El conjunt de Txus Vidorreta encara ja la segona temporada a l’ACB amb la idea de consolidar el seu projecte a la màxima categoria del bàsquet estatal. El conjunt basc arriba a Badalona amb una línia exterior letal que ja va demostrar la seva efectivitat en l’últim partit de lliga anotant 17 triples de 34 intents. Com a referents del joc exterior ihi trobem Juan Alberto Espil, que torna a Badalona com a visitant. En el joc interior el Joventut haurà de vigilar amb la figura de Frederic Weiss. El partit davant el Bilbao és el panúltim esglaó abans del debut a l’Eurolliga de dimarts davant el Panathinaikós. Per la cita de diumenge, Aíto podrà comptar amb tots els efectius després del debut de Robert Archibald davant el Granada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat