Botó Contacta amb Badaweb

Nous cursos de submarinisme adaptat aquest diumenge

Publicada: 20.10.2006Secció: Esports

Oferir activitats diverses d’integració, sobretot esportives, de les persones amb mobilitat reduïda. Aquest és l’objectiu de l’Ajuntament de Badalona que aposta aquest diumenge per una nova edició dels cursos de submarinisme adaptat. La proposta arriba al complex esportiu municipal de Llefià amb una subvenció del 70 per cent.



Les classes de submarinisme adaptat se celebren aquest diumenge a partir de les 10 del matí a les instal·lacions de Llefià. Es tracta aquesta de la tercera edició d’aquests cursos, dels quals se’n fan càrrec els instructors especialitzats i els monitors de l’empresa Begur Drive.



Aquesta activitat està adreçada a persones amb mobilitat reduïda i compta amb una subvenció de l’Ajuntament badaloní. Precisament els participants rebran durant aquestes classes la visita del regidor de Drets Civils, Jaume Vives i de l’alcaldessa de Badalona Maite Arqué.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat