Botó Contacta amb Badaweb

Campanyón fa un balanç negatiu de la tasca de Falcó com a president d'ADIGSA

Publicada: 28.10.2004Secció: Economia

La gestió del que ha estat tres anys president d’Adigsa, Ferran Falcó, ha estat totalment negativa. És el parer del cap de projecció exterior d’aquesta empresa pública de la Generalitat, que gestiona els habitatges de promoció pública. David Companyon ha fet balanç dels 20 anys d’Adigsa, que es compleixen l’any vinent. Ha apuntat també els projectes futurs i que han de marcar un punt d’inflexió en aquest ens.



El 2005 s’encara amb la futura creació de l’Agència Catalana d’Habitatge i la rehabilitació dels pisos tancats. Adigsa pretén incrementar així el parc d’habitatges, sense haver-ne de construir més. A més, apostarà pel règim de lloguer, enlloc de la compra-venda.



Adigsa gestiona a la ciutat els barris de Pomar i de Sant Roc, a més d’alguns sectors dispersos, com el Bruc. En aquestes zones, més del 90 per cent dels pisos ja estan amortitzats; és a dir, els propietaris els han acabat de pagar i, per tant, l’empresa en queda deslliurada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat