Botó Contacta amb Badaweb

C/ General Weyler

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jose jimenez
07.07.2005 a las 10:51:24
C/ General Weyler

Em sembla vergonyós com han deixat el carrer General Weyler en el tram entre Alfons XII i Guifré. No han plantat arbres, no han posat fanals ((Un tros en té i el nou, no) i l'unic que han fet és treure aparcaments. Tenim la sensació de que totes les millores tenen lloc des del carrer de les Flors cap al centre.

#1
Sergio
19.07.2005 a las 23:33:57
C/ General Weyler

Y no te equivocas compañero, Badalona es solo el centro, esto es lo que creen esos cabrones del centro que solo saben mirar su puto ombligo. Que se jodan con la via del tren a ras de playa. En mi barrio tambien las mejoras no se ven desde hace un monton de años, yo soy de sistrells y la alcaldesa ni nos mira a la cara. Solo viene para llevarse nuestro dinero con los jodidos impuestos y sus putos aparcamientos de 50 años.

#2
Toni
25.07.2005 a las 23:25:56
C/ General Weyler

Hola, Crec que us equivoqueu quan es diu que només es fan millores al barri del centre de badalona. En els´darrers anys, les millores al barri del gorg amb l'obertura del front marítim, sistrells i salut amb la millora d'alguns carrers i altres barris de la ciutat han estat presents. Si que comparteixo l'opinió, que tot és millorable, i que enlloc de fer tantes obres 'per a entitats municipals' com les obres de l'antic viver o la reforma de l'ajuntament de badalona, es podria actuar abans a zones més degradades de la ciutat. Crec que compartir aquestes idees en aquest fòrum, pot originar un debat que tingui una finalitat constructiva i respectuosa. Jo sóc del barri del centre i i el que demanaria possiblement són més centres educatius per tal que persones com el Sergio de sistrells puguin aprendre el significat de respecte. ´La essència d'una ciutat o de qualsevol poble, són les persones que el formen, i més que arreglar carrers i infraestructures de cadascun dels barris, el que primer hauríem de millorar són alguns personatges que hi viuen.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat