Botó Contacta amb Badaweb

TVB, vergonyosa

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Bròquil
29.11.2001 a las 19:28:28
TVB, vergonyosa

M'ha sorprès la dura crítica que rep la TVB (coneguda com a TeleMaite)i no tardo gens en afegir-me a les línies opositores a aquesta vergonyosa TV. No només la senyoreta-magazine és patètica sinó que tot el conjunt de la televisió (parlem de continguts, és clar!) està per sota d'un mínim acceptable. Amb la bona televisió local que es fa per tot el territori català i resulta que a la tercera ciutat en població del Principat té un canal pobre, molt poc professional, amb col.laboradors poc preparats i amb una idea nula del sentit crític i peridístic que ha de tenir una televisió que comença.
Decepcionat, com a badaloní, i avergonyit com a periodista.

#1
Un que si que trebal
30.11.2001 a las 00:49:07
Re: TVB, vergonyosa (En bròquil és periodista?)

Segur que ets periodista bròquil? No sé a quin mitjà treballes, però tothom sap, o hauria de saber, que a qualsevol televisió, diari o ràdio hi ha pressions polítiques o econòmiques. Potser tu treballes a "teleobjectiva",a "radiosensepres
sions" o "al diariapolític",però amb la teva verborrea pseudointelectual segur que el més semblant a un treball períodistic que fas és escrire la carta als reis cada any -que amb l'innocent que has demostrat ser segur que no sabies que són el papa i la mama, tonto!-
S'ha acabat el bròquil, i perdona'm per haver-te dit el dels reis.
Un que si que treballa de periodista

#2
L'antena parlanxina
30.11.2001 a las 21:37:27
A més de vergonyosa, CENSURA !!!!!

Efectivament, amics meus, estic d'acord amb el pobríssim nivell professinal d'aquests noiets de la TVB. Que, per cert, han rebut una substanciosa partida pressupostària en els pressupostos municipals pel proper anys, que ja voldrien per si la Guàrdia Urbana o el departament de Cultura.
Però això són altres històries. Sabeu que la TVB en el més punyent esperit autoritari va censurar el debat previst per TVB sobre la situació dels equipaments pels grups musicals de la nostra ciutat que fa mesos venen exigint solucions abans no els facin fora de les naus del carrer Indústria. Al debat esmentat a més de no presentar-se cap polític ni tècnics de l'Ajuntament, i malgrat fer-lis una entrevista als membres de l'Assemblea de Músics, aquesta no es va emetre perque va ser CENSURADA i PROHIBIDA, com en temps d'en Franco, tú. La gerència de TVB que es prou submissa als dictats d'Alcaldia n'és la responsable directa de la decisió.
El merder intern que es porten el PSC i els seus acòlits en el govern estant que mosseguen. D'una banda Alcaldia i en Tortajada i d'altra Cultura (amb una rebaixa espectacular del seu pressupost). Estan que se les donen de bofetades.
Això sí, mentre, els grups musicals, que fan música independent i fan l'impossible per guanyar-se un petit espai en el complicat món dels concerts, veuen cada cop més a prop l'exili d'aquesta ciutat que ni entén d'autoestima i que està farcida de xoriços i ineptes que la gestionen. I ens roben.

JA EN TENIM PROU DE CENSURES I ROBATORIS !

#3
La cosa del pantano
30.11.2001 a las 21:54:40
Re: TVB, vergonyosa

1. No entiendo la primera frase por mucho que la leo.

2. No sé qué televisiones locales has visto.

3. O bien no entiendo qué criterio tienes.

4. Aaaah, parlem de continguts...

5. És el teu mínim el que hem d'acceptar? Està bé això...

6. Haré una llamado, a ver si tienen colaboradores. ¿O es qué tú sabes qué tienen colaboradores?

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat