Botó Contacta amb Badaweb

rumors que fan por

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
anna
10.12.2004 a las 00:31:20
rumors que fan por

Es diu que hi ha un violador que actua al barri de Llefià no sabem si és un rumor o es cert, però s´està comentant molt i s´exten la por.

#1
montserrat
12.12.2004 a las 00:24:01
rumors que fan por

Publicat per Montserrat No se si al barri de Llefià n'hi ha un, on s'hi n'hi havia un, on encara hi és és al barri de Casagemes. Diuen que ja l'han enxampat, que era un tipu de Barcelona, no se si de 29 ó 39 anys.... però ja esta al carrer: tan sols es te que presentar cada 6 dies al jutjat. A la televísió han dit que la noia a la que va viola l'ha reconegut i per això l'han agafat. Si els rumos son veritat a aquesta noia la va viola en el portal de la seva casa unifamiliar. Si verdaderament això va ser aixi i ara el violador es al carrer... qui protegeix a aquesta noia???????? Anna, si realment al barri de Llefià hi ha un violador només et puc dir que vigilis quant surtis, perque ni els ciutadans ni la policia hi pot fer rés, tot esta en mans de la JUSTUCIA ( si a això se l'hi pot dir justicia)

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat