Botó Contacta amb Badaweb

El cotxe del Sr. Casquete

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
PSCiToR
28.11.2004 a las 11:46:43
El cotxe del Sr. Casquete

El cotxe del Sr. Casquete “EL CASQUETEMOVIL” es un AUDI A8 4,2 QUATRO TIPTRONIC de 350 cavalls que a la tarifa de la marca te un preu de 90.000.- Euros. Per cert es el mateix cotxe que porta el Rey (d’España) Joan Carles. Desprès tenim al Sr. Marcos Casquete, fill del Fermin Casquete, que també treballa a TUSGSAL malgrat que ningú sap el que fa, aquest porta una PORCHE 911 Cabrio que te un preu a la tarifa de 95.000.- Euros. Com es pot veure a la saga dels Casquete els agraden els cotxes potents.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat