Botó Contacta amb Badaweb

CENSURA A TVB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
joan sanz
15.11.2004 a las 00:37:03
CENSURA A TVB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hola, només volia aportar un petit rumor que corre aquests darrers dies per Badalona, i és que s'han carregat un dels seus programes, el magazine, per la cara!!! els 'jefes' van decidir treure¡l sense explicació alguna!!!!!!!!!!!! ! a mi em va sorprendre veure com el programa s'acomiadava a mig novembre... però es veu que la direccio de televisio de badalona està en plan nazi total.... Això és un escàndol!!!!!!!! Si algu te més imformació sisplau publiqueu-la, crec que no ens podem quedar callats... això s'ha de dir!!!! I què vols que et digui, a mi el programa m'agradava... almenys esta molt millor que d'altres que s'emeten per el mateix canal!!

#1
anònim
15.11.2004 a las 13:25:26
CENSURA A TVB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Home sí, fa olor a socarrim... estic amb tu.

#2

15.11.2004 a las 18:45:41
CENSURA A TVB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mi tb m'agradava!!!Per un programa que hi havia que valia la pena...Els directius de la tvb de Badalona son uns ineptes que no saben fer la seva feina. El que haurien de fer es posar directius mes joves i amb idees innovadores que fossin capaços de confiar en un programa com el Magazine. I que no es basessin només en el seu criteri de vells carques sino en si el programa funciona o no o si a la gent ens agrada. O a cas en han preguntat a nosaltres?es vergonyós!!!!Segur que si al programa haguessin portat cada setmana a l'alcadessa i li haguessin fet la rosca com segurament deuen fer ells no l'haguessin tret...quin fastic!!!!

#3
joan saura
18.11.2004 a las 23:02:32
la carreras em posa

jo només se que marta carreras esta molt bona, i q espero veurela en un altre programa.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat